Cea mai tare achiziție a liberalilor din Timiș: un primar PSD-ist fan Viorica Dăncilă

Ioan Lihoni, primar PSD de Bethausen, a trecut din barca social-democrată în corabia liberală. Celebrul personaj, remarcat pentru atitudinea de preș în fața șefilor naționali, indiferent de culoarea părului și de IQ, a fost lovit recent de valul schimbării.

Remarcat în trecut pentru afacerile făcute de firma familiei sale, Lihoni SRL, cu firmele fostului președinte al CJT, Titu Bojin, pentru scandalul național iscat de fiica sa, ”fata de la pagina 5” care a condus mașina primăriei în stare de ebrietate și a produs accident, pentru odele făcute premierului Dăncilă, primarul Ioan Lihoni a făcut brusc o pasiune fulminantă pentru doctrina liberală.

Până acum, despre primarul PSD Lihoni se spunea că înainte de a fi ales în funcție dormea într-o rulotă, iar după ce a ajuns pe cai mari și s-a asociat în afaceri cu cu cine trebuia, s-a trezit într-o vilă de peste 200.000 de euro, probabil că pe viitor vom afla că își va construi palat la Bethausen și va circula cu elicoperul, după ce va atinge bunăstarea liberală.

Una peste alta, acum este timpul perfect pentru ca PSD să scape de toate leprele trădătoare și de toți îmbuibații care nu urmăresc altceva decât ciolanul și pricopseala din bani publici. Cât despre liberali, arată clar că nu-i interesează decât scorul electoral și că se fac frate și cu dracul ca să treacă puntea.

Cât despre traseistul Lihoni, revenim cu investigații, pentru că personajul merită toată atenția, a noastră dar și a organelor abilitate.

2 COMENTARII

  1. 80% din detalii sunt mincinoase. Il cunosc personal pe dansul,situatia-i deasemenea. A schimbat „barca” pentru ca ceilalti nu voiau sa-i finanteze proiectele de asfaltare,utilitati,etc. Sa va fie rusine,pt ca stiti doar sa aruncati cu noroi fara sa va intereseze situatia reala. Traseistilor de vesti care v-ati vandut sufletul pentru bani,atentie acestea primite in schimbul cuvintelor jignitoare,neadevarate si demne de mila. RUSINE ! ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here