Cea mai usoara calificare in semifinale! Mai greu a fost drumul…

romania4

Naționala de minifotbal a României, campioana europeană en titre, s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Statele Unite după 3-0 la ”masa verde” cu echipa Canadei, în sferturile de finală.

„Arțarii” nu s-au prezentat la meci deoarece nu au reușit să parcurgă cei 1.800 de kilometri în timp util, precizează sursa amintită. Site-ul competiției afirmă că echipa Canadei ”s-a retras din turneu”, fără a oferi alte amănunte.

Partida trebuia să loc joi, la Tulsa (Oklahoma), de la ora locală 20,30 (03,30 în România), iar Canada jucase ultimul meci din grupa C la Flint (Michigan), miercuri.

În semifinalele competiției, una din ce în ce mai contestată din cauza problemelor organizatorice, Brazilia, învingătoare cu 7-3 în fața Cehiei, va întâlni Mexicul, care a surclasat cu 12-0 El Salvador. România va juca în penultimul act cu învingătoarea dintre echipa Statelor Unite și a Germaniei, sfert de finală care este programat, vineri, la Tulsa. Ambele semifinale sunt programate sâmbătă, la Chicago.

În Grupa B, România – pregatita de timisoareanul Tiberiu Lajos, a reușit două victorii, 21-0 cu India și 7-2 cu Germania, fiind învinsă de Mexic, cu 7-3. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here