Cei mai buni elevi din județ, premiați în plenul festiv al CJ Timiș!

Elevii de 10 ai județului Timiș au fost astăzi premiați de Consiliul Județean! În cadrul plenului festiv, organizat cu ocazia Zilei Județului, cei 8 elevi care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat sau Evaluare Națională, au fost recompensați pentru rezultatele obținute.

Este vorba de șase elevi cu rezultate excepționale la examenul de Bacalaureat:  Rusu Paul Cristian (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Nesici Alexandra (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Criste Silviu Eric (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Morariu-Brînzei Tudor (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara), Purtator Larissa (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timișoara) și Dinu  Ansira-Ariadna (Colegiul Național Bănățean Timișoara) și de doi elevi de nota 10 la Evaluarea Națională, și anume:  Drăgănescu CN. Ioana Lisandra de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara și Jura F. Ștefan Alexandru de la Colegiul Național Bănățean Timișoara.

Mulțumesc enorm pentru premiere, eu nu am făcut nimic pentru vreun premiu, singurul premiu pe care mi l-am dorit, cred că mi l-am oferit singură, și anume rezultatele, însă mulțumesc că apreciați valoarea elevilor care muncesc”, spunea Ansira Dinu, absolventa de liceu care a obținut media 10 la Bacalaureat.

Fiecare elev a primit din partea Consiliului Județean Timiș o diplomă și o tabletă performantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here