Cel mai aşteptat eveniment în materie de mobilier, UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila și-a deschis astăzi porțile!

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare, sub genericul: UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila.

Aceasta și-a deschis astăzi larg porțile publicului vizitator. Manifestarea reunește peste 40 producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România (Arad, Lugoj, Rădăuți, Reșița, Satu Mare, Sighetul Marmației, Șimleul Silvaniei, Timișoara), care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

”Camera de Comerț și Agricultură Timiș a deschis porțile cu un nou eveniment la Centru Regional de Afaceri Timișoara, este vorba despre Universul Casei Tale și Expo Mobila, ediția de primăvară. Evenimentul adresat publicului larg este deschis pe perioada a 4 zile, până duminică, 20 mai. Sunt prezente aproape 40 de companii din întreaga țară, care activează în domeniul amenajări interioare-exterioare, dar și mai ales al producției de mobilier. Este un eveniment mult așteptat, solicitarea este extrem de mare, în ceea ce privește piesele de mobilier, canapelele, saltelele, paturile, bucătăriile, sufrageriile și foarte multe accesorii. Pentru prima oară, anul acesta, la ediția de primăvară, avem și prezența mobilierului pentru copii, un mobilier foarte solicitat de publicul vizitator. Cei care ne vor trece pragul în aceste patru zile, o vor putea face în intervalul orar 10-20, iar duminică, 20 mai, în intervalul 10-18. Poate cea mai importantă idee, pe perioada celor patru zile, pentru cei care vor achiziționa pe loc mobilier sau piese de mobilier, accesorii, vor face contracte sau vor comanda, firmele prezente au oferte speciale pentru acest eveniment. Publicul vizitator își va putea încâta ochii cu o multitudine de modele, culori, materiale, într-un cuvânt un adevărat regal pentru ochiul nostru, dar și pentru confortul nostru”, transmite Roxana Bonchiș, organizatorul expoziției.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va fi, timp de patru zile, locul unde producători, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, iar programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here