Cel mai penibil tâlhar. Deși nu a ajuns la vârsta majoratului, a bătut un bătrân de 77 de ani și i-a luat banii

Polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au reținut pentru 24 de ore, un tânăr (sub 18 ani), bănuit de comiterea unei tâlhării. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

Ieri, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare – Formațiunea Investigații Criminale, au identificat un tânăr, bănuit de tâlhărie.

În fapt, la data de 14 iulie, în jurul orei 19:00, un bărbat în vârstă de 77 de ani, ar fi fost deposedat de către un tânăr de suma de 2000 de lei, pe care îi avea în buzunarul pantalonilor, în timp ce se afla într-o locuință de pe raza localității Periam, ulterior în momentul sesizării lipsei banilor, juniorul i-a dat câțiva pumni buni la bătrân. Mai mult, el a plecat în localitate și a apăcat să cheltuie banii.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tâlhărie și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Prejudiciul a fost recuperat parțial. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză precum şi pentru recuperarea totală a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here