Centru logistic si supermarket in Sag

De o buna perioada de timp cei de la concernul Profi au in lucru documentatia legata de aprobarea unui PUZ in comuna Sag in vederea unei ample investitii legata de un mare centru logistic.
Primarul Flavius Rosu spune ca a discutat cu ultimele chestiuni tehnice si a prezentat situatia consilierilor locali.
„Am discutat chiar ieri, ultimele chestiuni tehnice in vederea finalizarii acestuia.
S-a prezentat apoi si consilierilor locali situatia si necesarul de masuri ce vor trebui aprobate intr-o viitoare sedinta de Consiliu, de la inceputul saptamanii viitoare.
Fiindca trebuie sa dam tot concursul administrativ pentru ca aceasta mare investitie sa fie pusa in practica. Va aduce multe locuri de munca si sume importante la bugetul local.
Si fiindca au fost interpelari ale unor consateni legate de deschiderea unui supermarket in localitate, anunt totodata pe aceasta cale ca acelasi concern urmeaza sa deschida si un astfel de magazin, la intrarea in localitate! Iata ca atragerea de investitii mari private, prinde contur in Sag, pe lângă acestea fiind și alte supermarketuri interesate sa deschidă magazine la noi in localitate! Si trebuie sa muncim in continuare pentru ca lucrurile sa continue in acest sens!”, a scris primarul din Sag pe pagina personala de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here