Vești bune pentru șoferi! Se fac demersuri pentru o centură alternativă a Timișoarei, care să lege Calea Aradului de comuna Șag. Conducerea CJ Timiș anunță că șoseaua nu va fi destinată traficului greu.

Potrivit președintelui CJ Timiș, Sorin Grindeanu, centura va lega Calea Aradului de Sânandrei, va trece prin Dudeștii Noi, Săcălaz, Sânmihaiu Român și apoi Șag. O parte din lucrările de pe acest tronson au fost finalizate la începutul anului, iar în prezent se fac lucrări la un alt tronson de drum. Sorin Grindeanu susține că pe un sector de drum, proaspăt inaugurat, nu au fost finalizate lucrările la trecerea la nivel cu calea ferată, însă reprezentanții Direcţiei de Drumuri dau asigurări că acestea vor fi gata până la sfârşitul anului. “Aşteptăm aprobarea de la CFR care trebuie să apară dintr-un moment în altul, durează foarte mult aceste proceduri, durează chiar şi un an. Până la sfârşitul acestui an vom finaliza şi lucrarea pe această porţiune”, a afirmat Florin Igantoni, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei de Drumuri din CJ Timiș.

14315743_1090233817691918_471633509_o

Drumul care leagă Sânmihaiul de Săcălaz este în lucru. Termenul de finalizare este sfârșitul lunii octombrie, dar constructorul spune că va putea termina șoseaua până la finalul lunii în curs. “La ultima discuţie pe care am avut-o cu constructorii, firma care se ocupă de această lucrare şi-a luat un angajament cum că ar termina mai repede de acest termen, eu fiind la început îi cred pe cuvânt, nu prea am ce să le fac dacă se duc până la sfârşit de noiembrie. Din câte văd se lucrează, nu ştiu dacă e ritmul care trebuie, s-a turnat un strat de binder şi urmează stratul de uzură. Problema este la acest pod pentru că va trebui să se facă umplutură, să se aducă la nivel şi aceasta va fi partea cea mai grea în săptămânile viitoare”, a precizat Sorin Grindeanu, președintele CJ Timiș.

centura alternativa 14285772_1090233741025259_1548829084_o

Articolul precedentApel umanitar! Să-l ajutăm pe Dănuț Dincă, tânărul rănit grav în accident de circulație în județul Hunedoara
Articolul următorMinor cercetat pentru furtul unei betoniere. Un bărbat de 31 ani, complice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.