Polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au depistat un tânăr, de 16 ani, la scurt timp după ce ar fi sustras combustibil din două autovehicule care aparțin unei exploatații agricole, din comuna Cenad. Tânărul ar fi fost sprijinit în activitatea infracțională de către un angajat al exploatației agricole.

Ieri, în jurul orei 20.20, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au depistat un tânăr de 16 ani, în timp ce transporta cu un moped, pe raza comunei Cenad, 120 de litri de motorină, a cărei proveniență nu a putut fi dovedită.

În urma investigațiilor, polițiștii au constatat că minorul ar fi sustras combustibilul din două autovehicule, care se aflau în atelierul mecanic al unei exploatații agricole, din comuna menționată anterior. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că minorul ar fi fost sprijinit în activitatea infracțională de către un alt bărbat, de 68 de ani, angajat al exploatației agricole. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, combustibilul fiind restituit păgubiților.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la infracțiunea de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Articolul precedentExhibiționist depistat ziua în amiaza mare, la Timișoara
Articolul următorMinori cercetați pentru furt și distrugerea unui imobil din Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.