Cercetați pentru furt din magazin

Doi bărbați, de 32 și 20 de ani, sunt cercetați de poliţiştii timişeni, după ce ar fi fost surprinși de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri.

În fapt, la data de 25 februarie, bărbatul a fost reţinut de agenţii de pază a unui centru comercial, după ce ar fi sustras articole vestimentare din trei societăți comerciale. Prejudiciul în valoare de aproximativ 800 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților societăților comerciale.

La data de 26 februarie, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unui tânăr de 20 de ani, care a fost depistat de agenții de pază a unei societăți societare comerciale, având asupra sa patru jocuri play-station, în valoare de 600 de lei, neachitate. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societății comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here