Cercetați pentru furt din magazine. Cu ce au plecat acasă suspecții

Trei bărbați au fost surprinși de agenţii de pază ai unor societăți comerciale în timp ce sustrăgeau articole vestimentare și produse alimentare. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru furt, iar prejudiciul în valoare de 5600 de lei a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara efectuează cercetări faţă de un tânăr de 18 ani, din județul Brașov, bănuit de furt din societate comercială. Pe 6 mai, bărbatul a fost reţinut de agenţii de pază ai unui supermarket după ce ar fi sustras mai multe produse alimentare, cauzând un prejudiciu de aproape 600 de lei.

În aceeași zi, polițiști Secției 5 Timișoara au întocmit acte procedurale unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Arad, care a fost depistat în timp ce sustrăgea articole vestimentare dintr-un centru comercial, cauzând un prejudiciu în valoare de 4200 de lei.

La data de 08 mai, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au întocmit acte procedurale unui bărbat de 41 de ani, depistat într-un supermarket, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa produse alimentare și nealimentare  în valoare de peste 800 de lei, neachitate.

În toate cazurile, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind predate reprezentanților societăților comerciale. Pe numele bănuiților au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here