Cetăţean român cu permis de conducere fals depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean român care a încercat să intre în ţară în baza unui permis de fals. Sâmbătă în jurul orei 10.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Kia, înmatriculat în Germania, un cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

La solicitarea poliţiştilor de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat la control şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Slovenia. Lucrătorii noştri au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document original, acesta fiind fals. Tânărul le- a declarat polițiștilor că, în cursul anului trecut a urmat o şcoală de şoferi în Slovenia, în urma căreia a obţinut documentul prezentat la control, în schimbul sumei  de aproximativ 2000 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here