cenad_vama_frontiera61_600x450_01177200

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere austriac fals.

Ieri, în jurul orei 18.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţile de frontieră, un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat pe raza judeţului Mehedinţi, care conducea un autoturism Opel înmatriculat în Austria. La solicitarea poliţiştilor de frontieră, şoferul a prezentat şi permisul de conducere la control, un act ce purta însemnele autorităţilor austriece. “La controlul specific, lucrătorii noştri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document original, aflat în uz, acesta fiind fals. Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul în urma unui curs pe care l-a urmat la o şcoală de şoferi din Viena”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Articolul precedentIncident la Timișoara! Cameraman amenințat cu pistolul de un polițist D.I.I.C.O.T
Articolul următorMii de pachete de țigări de contrabandă confiscate de poliţiştii de frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.