Tigari ascunse in  masina

Captură la Punctul de Trecere a Frontierei Foeni. Peste două mii de pachete cu  ţigarete netimbrate au fost descoperite în această dimineață de polițiștii de frontieră timișeni. Acestea au fost ascunse în mai multe locuri special amenajate într-un autoturism condus de un cetățean sârb.

Potrivit oamenilor legii, în Punctul de Trecere a Frontierei Foeni s-a prezentat pentru a intra în ţară un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cetăţean sârb, conducând un autoturism Ford Mondeo, înmatriculat în Serbia. În baza unor date şi informaţii deţinute la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni şi observând starea de agitaţie a conducătorului autoturismului, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului.

În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă, atât în bara din faţă a autoturismului, cât şi în cea din spate, în praguri şi în bord, cantitatea de 2.350 de pachete cu ţigări marca Marble, netimbrate.

Bărbatul nu a declarat cantitatea de ţigări, încercând astfel să o sustragă de la controlul vamal.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 35.250 lei şi autoturismul au fost ridicate în vederea confiscării de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, care au aplicat persoanei în cauză o sancţiune contravenţională în valoare de 10.000 lei. Poliţiştii de frontieră au instituit faţă de aceasta măsura nepermiterii intrării în România pe o perioadă de cinci ani, conform legii.

Articolul precedentTânăr cercetat penal pentru violență în familie
Articolul următorChiul în masă la Primăria Timișoara. Robu, avertizează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.