Chef încheiat cu… incendierea unei maşini la Giarmata

S-a dat alarma la Giarmata, unde înainte de ivirea zorilor o maşină ardea ca o torţă. Totul s-a petrecut după un chef monstru, cum în această localitate se întâmplă foarte des, spre indignarea localnicilor şi fără să se ia măsuri.

Comunicatul Poliţiei este însă sec şi nu explică în detaliu ceea ce s-a întaâmplat cu adevărat, ci doar confirmă că o maşină a ars. „În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat.
Polițiști s-au deplasat de urgență la fata locului, constatând faptul că cele sesizate se confirma. De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului. În cauza a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului”, se arată în comunicat.

Oamenii legii din zonă nu au reacţionat din prima, cum ar fi trebuit şi au venit abia după incendierea maşinii, deşi cheful a fost în toi toată noaptea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.