CHINUIT! ACS Poli merge cumva in sferturile Cupei Romaniei

aixPe foaie, doua echipe chinuite, care au probleme mari financiare, dar si cu rezultatele. Pe teren s-a stat mai bine. Gazdele au parut o echipa mai experimentata, iar oaspetii una mai ambitioasa. Au fost si arbitrii care s-au remarcat si ei dand decizii contestate, mai ales de vizitatori. A fost vorba si de sansa la golul victoriei. In fine, o victorie cu 2-1 pentru ACS Poli, in fata Petrolului si o calificare chinuita in sferturile Cupei Romaniei in fata unui stadion dezolant de gol.

Pentru ACS Poli au marcat Hernandez ’40 (penalti) şi Cânu ’83, în timp ce pentru Petrolul a înscris Velasco ’70.

Petrolul a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 45, când a fost eliminat Ropotan.

ACS Poli a dominat prima parte, dar s-a vazut cu sacii in caruta, Petrolul dand o replica foarte buna in partea secunda si reusind egalarea. Cu multa sansa, gazdele au marcat golul victoriei, dar per total, calificarea a fost meritata.

ACS Poli: Smaranda – Belu, Luchin, Canu, D. Popescu, Croitoru, Llorente, Hernandez, Curtean, O. Popescu, Rufino. Au mai jucat: Artean, Elek, Melinte

Petrolul: Cobrea – Benga, Porret, Tudose, Bucsa, Chirita, Ropotan, Velasco, Youbir, Moussa, Nepomuceno. Au mai jucat: Rusu, Milinceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here