De ani de zile, Timișoara se confruntă cu o criză de locuințe sociale. Au fost situații demne de cartea recordurilor, în care, la primărie erau înregistrate solicitări nesoluționate, vechi de un sfert de secol. Nu s-a construit mare lucru, iar spațiile existente sunt lăsate în paragină. E momentul ca această problemă să fie rezolvată.

Cum văd eu lucrurile? Am întâlnit foarte mulți tineri care provin din familii cu probleme, care nu-și permit să plătească o chirie. Care abia ies de pe băncile școlii și încă nu știu încotro să o apuce. Cred că le-ar fi de mare ajutor o locuință socială. În primul rând, odată ajuns în fruntea primăriei, voi cere o analiză clară a situației locuințelor sociale. Câte sunt, cine le ocupă… Deși presa a scris în repetate rânduri despre abuzurile făcute de administrație, mai exact despre locuințele sociale ocupate de chiriași de lux, problema nu a fost rezolvată. Voi schimba lucrurile. Aceste apartamente au fost construite cu un scop clar. Iar cazul social este la fel de clar definit în lege. Mă voi asigura că oamenii care au într-adevăr nevoie, vor beneficia de ajutor“, spune candidatul la Primăria Timișoara, Marian Cucșa.

Acesta nu este singurul proiect gândit de deputatul Marian Cucșa pentru Timișoara. Pentru că sunt multe de reparat în orașul nostru, Cucșa are o listă de proiecte mișto, pentru un oraș cu adevărat European.

Material comandat de Partidul Republican din Romania Organizația Timiș, realizat de SC SCM MEDIA ONLINE SRL într-un tiraj de 1 exemplar CUI mandatar 21200397.

Articolul precedentAproape 92.600 de cazuri de coronavirus, de la debutul pandemiei și până acum! Azi au fost raportate 1.339 de noi îmbolnăviri
Articolul următor1.269 de cazuri noi de coronavirus, raportate astăzi! 476 de pacienți sunt în stare gravă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.