Obținerea permisului de conducere este un moment important pentru fiecare șofer, dar care vine automat și cu o serie de responsabilități și cheltuieli. Indiferent dacă are propria mașină sau urmează să conducă un autoturism în viitorul apropiat după ce a obținut permisul, un proaspăt șofer va face față unor situații în care va realiza că întreținerea unei mașini presupune multe costuri suplimentare. Așadar, ce poți face pentru a te asigura că noul șofer nu rămâne, totuși, cu buzunarele complet goale și se poate bucura de noua etapă a vieții?

Iată câteva idei de cadouri pentru noii posesori de permis auto:

Carduri cadou

Fără combustibil, oricine deține un permis auto poate, cel mult, să îl înrămeze acasă, deoarece mașina are nevoie de alimentare constantă. Un card cadou la benzinăria preferată scutește pe oricine de această grijă pentru o perioadă de timp. În plus, este esențial pentru un șofer să conducă mult încă din primele săptămâni, așadar un voucher pentru combustibil va fi alegerea perfectă.

Huse auto

Confortul mașinii și întreținerea curățeniei sunt elemente care vor face condusul să fie mai plăcut. Așadar, fii atent la preferințele și nevoile conducătorului și caută un set de huse auto care să nu distrugă aspectul interior al mașinii, dar care să contribuie la creșterea confortului în timpul condusului și care să prelungească viața scaunelor autoturismului.

Anvelope auto 

Anvelopele vor fi printre accesoriile auto care vor reprezenta cele mai mari cheltuieli, în special pentru că trebuie să fie schimbate periodic și obligatoriu în fiecare sezon. De aceea, acestea vor reprezenta cadoul perfect pentru un proaspăt șofer: fie că sunt anvelope de iarnă sau de vară, ele nu vor „expira” în garaj până când vor fi folosite. Primatgold.ro îți vine în ajutor în acest sens, punându-ți la dispoziție o gamă largă din care poți alege. Prin urmare, intră pe site, vezi oferta de anvelope auto și alege unele de calitate, pentru a oferi un cadou util noului șofer.

Sistem audio

Generațiile noi de mașini vin cu un sistem auto integrat, însă cei care apreciază muzica la adevărata ei calitate vor găsi cu ușurință minusuri în acesta. De aceea, orientează-te după piese auxiliare care să fie compatibile cu autoturismul căruia îi va fi destinat cadoul și optează mereu pentru calitate, deși costurile s-ar putea să fie mai ridicate.

Cort auto

Pentru prietenii sau membrii familiei mai aventuroși, un cort auto suspendat poate fi imaginea unui vis împlinit, în special dacă aceștia conduc un autoturism mare, de teren. Vei găsi o mulțime de variante, dimensiuni și poziționări, astfel că vei descoperi, cu siguranță, ceea ce se potrivește pentru șofer. Mobilitatea de deplasare și asigurarea unui loc de dormit îl va face să fie „cu casa în spate” și îi va oferi o libertate pe care altfel și-ar fi limitat-o, probabil, luând în considerare toate cheltuielile pentru o ieșire din oraș.

Indiferent care este varianta pe care o alegi în final sau ce alte idei vei găsi, este recomandat să te consulți cu șoferul. Chiar dacă ai prefera ca supriza să fie surpriză până la capăt, aceasta își poate pierde utilitatea dacă proaspătul posesor de permis auto deține deja accesoriile pe care i le-ai oferit sau dacă acestea nu sunt compatibile cu preferințele, cu stilul de viață sau cu autoturismul acestuia. 

 

Sursa: Pexels.com.

 

Articolul precedentColor the Village la Ilidia: 30 de case renovate în trei zile!
Articolul următorPrimul val de canicula din acest an! Timişul vizat de un cod portocaliu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.