Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, judeţul Timiș, au depistat cinci cetăţeni din Bangladesh, toți intrați legal în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în state din vestul Europei.

În data de 2.04.2023, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, la ora 22.30, la aproximativ 50 m de frontieră, cinci cetăţeni străini care se deplasau din interiorul țării spre frontiera cu Ungaria.

Persoanele în cauză, întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, toți intrați legal pe teritoriul României.
Din primele declarații a rezultat că aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în state din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate măsurile legale care se impun.

Articolul precedentRazie de amploare în zona Sânnicolau Mare! Ce au descoperit oamenii legii
Articolul următorDecembrie, ieși din aprilie! Iarnă se lasă… greu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.