Cinci vietnamezi, prinși la granița cu Ungaria în timp ce încercau să iasă ilegal din țară

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat cinci cetăţeni vietnamezi, patru bărbaţi şi o femeie, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Cei cinci au fost prinși în apropierea localității de frontieră Colonia Bulgară, la aproximativ 100 m de linia de frontieră. Polițiștii au observat mai multe persoane care se deplasau pe jos, spre graniţa cu Ungaria. Pentru că nu îşi justificau prezenţa în zonă, cei cinci au fost ridicați de polițiști și duși la sediul instituției, pentru cercetări.

”În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni vietnamezi, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani, intraţi legal în România, în baza unor vize de muncă. Acestea au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here