tigari-contrabanda

tigari-contrabanda

Lovitură grea dată de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara unui contrabandist de ţigări din capitala Banatului. Un bărbat în vârstă  de 49 de ani a fost depistat marți după amiază în timp ce încerca să comercializeze ţigări cu timbru de duty-free, pe strada Ana Ipătescu din Timişoara.

Jandarmii l-au percheziționat și au constatat că individul avea asupra lui 650 de pachete de ţigări (13.000 ţigarete) de contrabandă mărcile JINLING şi ASHIMA.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, iar după ce a ajuns acolo i s-a făcut rău declarând că este diabetic şi suferă şi de hipertensiune. Jandarmii au apelat serviciul de ambulanţă care l-a transportat la spital pe acesta pentru a-l ţine sub supraveghere medicală.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere sau comercializare de bunuri de contrabandă., faptă prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 86 din 2006, privind Codul Vamal al României iar întreaga marfă a fost ridicată în vederea confiscării.

Articolul precedentAmenințări între șoferi pentru locul de parcare
Articolul următorSecţia de Ştiinţele Naturii a Muzeului Banatului prezentă în Serbia cu o inedită expoziție