Câini fără stăpân, căruţe, maşini parcate pe trotuare şi tineri care tulbură liniștea! Toate acestea sunt problemele locuitorilor din cartierele Soarelui şi Ciarda Roşie.

Poliţiştii locali au continuat acțiunile în cartierele din Timişoara, pentru a afla nemulțumirile cetăţenilor. În aceste zile, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu locuitorii din Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi, Kuncz, Ronaț și Mehala.

Astfel, oamenii legii au interacţionat cu peste 100 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care prezența câinilor fără stăpân în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, prezența unor atelaje care circulă fără a respecta legislația rutieră în zona blocurilor de pe C. Buziașului, precum și pe străzile din Ciarda, parcarea autoturismelor pe trotuar, împiedicând circulația pietonilor în zona Intrarea Venus, parcarea unor autoturisme în dreptul căii de acces din spatele Grădiniței PP nr.38, prezența unor grupuri de tineri, în special în spatele Colegiului Tehnic Electrotimiș, care nu respectă regulile de conviețuire socială, le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici, permiterea accesului minorilor în barurile de pe Calea Buziașului unde sunt practicate jocuri de noroc și sunt vândute țigări la bucată, prezența unor grupuri de tineri care tulbură ordinea și liniștea publică pe str. Vasile Balmuș.

În plus, polițiștii locali au mai constatat 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și alte 10 nereguli legate în special de locații cu autovehicule ce par abandonate și locații frecventate de câini fără stăpân. Și de această dată, problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora.

Articolul precedentSimpozion internaţional de comunicări ştiinţifice
Articolul următor(P)Flashmob în Piața Libertății organizat de ALDE Timiș. A creat harta Timișului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.