Circulație auto închisă în Calea Girocului. Start lucrărilor de extindere la patru benzi a Căii Martirilor

Spread the love

Atenție, șoferi! De astăzi, timp de două luni, se închide circulaţia rutieră în Calea Martirilor, pe tronsonul dintre Musicescu şi strada Apicultorilor. Măsura este necesară pentru lucrări de reabilitare a zonei carosabile.

Potrivit primarului Nicolae Robu, șoferii au la dispoziție rute alternative, atât pe sensul de ieșire din oraș, cât și pe cel de intrare în Timișoara.“Chiar la granița cu Timișoara, când vii în oraș dinspre Giroc, e o stradă la dreapta ce tocmai a fost asfaltată, iar pe acolo va fi deviată intrarea în oraș. De acolo se va merge pe strada Gospodarilor, paralel cu Girocului, până la Musicescu. Acolo, cine vrea pe Martirilor face stânga și intră pe traseul actual, iar cine vrea face dreapta”, a transmis primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Tronsonul de la strada Mareșal Const. Prezan până la ieșirea din oraș urmează să aibă patru benzi de circulație, piste pentru biciclete și trotuare noi. Valoarea lucrării este de aproximativ 8 milioane de lei, fără TVA, bani de la bugetul local.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here