CJ Timiș a decis! Tarif mai mic pentru închirierea Stadionului Dan Păltinişanu

Tarif mai mic pentru închirierea Stadionului Dan Păltinişanu. Asta au decis astăzi consilierii județeni în cadrul ședinței de plen, ca preţul de pornire a licitaţiei să fie mai mic decât cel propus de Direcţia Econimică din cadrul CJT.

Stadionul „Dan Păltinişanu” a fost scos la închiriat de către Consiliul Judeţean Timiş, după ce timp de patru ani a fost dat în folosinţă echipei de fotbal ACS Poli Timişoara. Preţul de pornire a licitaţiei era de 25. 000 de lei fără TVA, dar reprezentanţii PNL din CJT au propus ca licitaţia să pornească de la 20.000 de lei. Restul consilierilor judeţeni au fost de acord cu acest lucru. „Sportul din România este cum este, cluburile sportive nu au bani. Dacă mergem pe 25.000 există riscul să nu participe nimeni la licitație. O soluție ar fi să fim proactivi, să ne dăm toată silința să contractăm noi cât mai mutle evenimente în ferestrele de timp care rămân. Poate ar fi mai bine să pornim de la 20.000, dacă sunt mai mulți interesați se face licitația, dar există riscul ca dacă mergem la 25.000 să nu vină nimeni”, a spus consilierul judeţean PNL, Marian Constantin Vasile.

Contractul va fi încheiat pe doi ani, timp în care CJ Timiș va putea închiria stadionul pentru organizarea de alte evenimente sportive și/sau cultural-artistice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here