Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au în plan pentru următoarea perioadă să se ocupe de infrastructura județului. Două drumuri judeţene vor fi reabilitate cu bani europeni.

Este vorba despre drumul județean Parţa-Peciu-Foeni și DJ Cărpiniş-Variaş-Gelu până la limita cu judeţul Arad. Valoarea totală este de 25 de milioane de euro. Conducerea Consiliului Judeţean Timiş a depus ieri la ADR Vest cele două proiecte spre finanţare pe vechiul ghid.“Suntem în perioada în care aşteptăm jurizarea, dacă cumva sunt anumite probleme mai avem posibilitatea, inclusiv după 5 decembrie, când se redeschide acest apel să îndreptăm anumite erori, dar mi-aş dori să fie totul în regulă. Aş folosi acea perioadă pentru depunerea proiectului pe Dumbrăviţa, lărgire la patru benzi. Suntem în fază finală şi cu el şi imediat cum se va deschide apelul respectiv vom depune şi acel proiect”, spune preşedintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu.

În plus, Sorin Grindeanu declară că dacă celelalte judeţe din regiune nu-şi vor folosi banii alocaţi, CJ Timiș va face tot posibilul ca încă trei proiecte să fie depuse spre finanţare. „Sigur e o împărţire echitabilă între cele patru judeţe, dar judeţul Timiş având cea mai mare reţea de drumuri judeţene din ţară. Și mi-aş dori ca şi proiectele de rezervă pe care le avem să am posibilitatea să le depun dacă celelalte judeţe nu-şi vor consuma banii. Cel care face legătura între Valea lui Liman-Tomeşti şi iese în judeţul Caraş-Severin, undeva la Voislova- Marga – Băuțar şi bineînţeles cele două descărcări de pe autostradă, la Recaş şi la Bethausen”, a conchis preşedintele CJT.

 

Articolul precedentCampanie de informare a polițiștilor de frontieră la aeroportul Internaţional Timişoara privind riscurile consumului de tutun
Articolul următorPremiera spectacolului „Ultima mutare”, la Teatrul Maghiar de Stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.