Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au în plan pentru următoarea perioadă să se ocupe de infrastructura județului. Două drumuri judeţene vor fi reabilitate cu bani europeni. Este vorba despre DJ Parţa-Peciu-Foeni și DJ Cărpiniş-Variaş-Gelu până la limita cu judeţul Arad. Valoarea totală este de 25 de milioane de euro.

Potrivit conducerii CJ, documentaţia este aproape gata, iar până pe 16 noeimbrie proiectele vor fi depuse la ADR Vest. “Până în 16 noiembrie vom depune două proiecte pe infrastructură, pe Măsura 6.1, pe vechiul exercițiu bugetar. Probabil că vom primi avizele de la Autoritatea Rutieră Română zilele următoare”, explică preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu.

grindeanu

În plus, șeful CJ spune că după data de 16 noimebrie, ADR Vest va lansa într-o lună noul ghid prin care pot fi depuse alte proiecte, printre care şi cel de lărgire la patru benzi a drumului Dumbrăviţa-Giarmata-A1.“Am avut întâlnire cu reprezentanţi şi ai Consiliului Local şi cu domnul primar, sunt lucruri pe care putem să le facem şi care ne permite legea să le facem şi alte nu. Eu cred că s-a ajuns la un acord, de fapt sunt convins. La Giarmata a trecut hotărârea de Consiliu Local prin care cedează către Consiliul Judeţean acele parcele de teren. Urmare a discuţiilor pe care le-am avut cu cei de la Dumbrăviţa, sunt optimist că în zilele următoare, o săptămâna maxim două, vom avea un răspuns favorabil inclusiv din partea Consiliului Local Dumbrăviţa”, afirmă Sorin Grindeanu.

Articolul precedentIncendiu puternic la un depozit din Birda
Articolul următorTimisoara schimba in linia I si II inaintea partidei cu Stade Francais

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.