Viața lui Ruby, un cațel de 4 ani și jumătate, care trăia fericit alături de familia lui în Arad, s-a schimbat acum mai bine de un an de zile.

Curios din fire, într-una din zilele lunii iunie a anului trecut, Ruby a plecat de acasă şi s-a rătăcit! De atunci, toată familia, dar mai ales Carla (10 ani) și Ema (4 ani), prietenele lui de joacă, nu au încetat să-l caute. Au postat pe toate rețelele de socializare, au lipit afișe, au vorbit cu toți prietenii lor și ai părinților, dar în zadar.

Când au auzit că s-a înființat “Poliția Animalelor”, fetele și-au rugat părinții să le spună polițiștilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme și le este tare dor de el. Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un “câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, tocmai în Șicula, la 60 de km de Arad. Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au pornit în căutarea cățelului despre care vorbeau localnicii și, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby.

Fetelor nu le-au spus nimic și după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, împreună cu părinții fetelor, au pus la cale reîntâlnirea.

Momentul i-a emoționat pe toți și după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema și părinții lor.

Articolul precedentPoli bate în deplasare, Ripi doar egal acasă
Articolul următorRomânia acordă sprijin autorităților din Grecia. Pompierii din Timiș intră în luptă cu flăcările

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.