Cluburi din Timișoara, amendate de polițiștii locali! Care sunt motivele?

Polițiștii locali au acționat în acest week-end și la capitolul respectarea ordinii și liniștii publice! Astfel, în noaptea de vineri, în jurul orei 02.00, reprezentanții Clubului Toniq din Parcul Justiției au fost sancționați cu amendă deoarece au tulburat liniștea locuitorilor prin muzica difuzată la boxe, cei care locuiesc în vecinătate reclamând de altfel faptul că sunt deranjați de gălăgia produsă.

Tot ca urmare a unor sesizărilor de la cetățenii deranjați de muzica difuzată la intensitate ridicată, polițiștii locali au aplicat sâmbătă, tot în jurul orei 02.00, o sancțiune cu amendă și în cazul reprezentantului Clubului Epic de pe str. Diaconu Coresi.

Tot în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au acționat împreună cu jandarmii din cadrul IJJ Timiș pe linie comercială la mai multe cluburi din municipiu.

Astfel, polițiștii locali au aplicat încă o sancțiune la Clubul Toniq pentru lipsa acordului de funcționare și, tot pentru lipsă acord, a fost sancționat și Clubul Everytime de pe str. Take Ionescu.

În cazul celor două societăți se va întocmi documentația pentru propunerea suspendării activității pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune și în cazul Clubului Tranquilla, de pe str. Simion Bărnuțiu unde, deși activitatea era suspendată, localul era deschis. Sancțiunile aplicate sunt între 500 și 2.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here