Astăzi, 8 decembrie, vremea se va răci în jumătatea de nord a ţării, în timp ce în restul zonelor valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această dată.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade în nordul Moldovei şi 9…10 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări în sudul, estul şi centrul teritoriului, iar pe parcursul zilei vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare în cea mai mare parte a Moldovei si local în Transilvania şi mai ales ploi în Dobrogea, Muntenia şi izolat în Oltenia. Zapadă este așteptată și în zona de munte a Banatului. La munte temporar va ninge. La începutul zilei, în Moldova pe arii restrânse vor fi depuneri de polei.

În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile estice şi în zona Carpaţilor de Curbură viscolind ninsoarea. În zonele joase, pe alocuri se va semnala ceaţă cu depunere de chiciură.

Articolul precedentDin nou probleme cu apa caldă și căldura. Vezi străzile afectate
Articolul următorAcuzații dure la Primărie: „Agentia de Achiziții Publice Timișoara – un proiect de spoliere a banului public!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.