Colaborare economică între Rusia și județul Timiș. Vizită importantă la sediul CCIAT

Ambasadorul Rusiei la Bucureşti, Valery Kuzmir, a participat la o întâlnire cu oamenii de afaceri din Timiș, organizată la Camera de Comerț, și a punctat asupra necesităţii întăririi relaţiilor comerciale dintre cele două ţări.

Valery Kuzmir a venit pentru prima dată la Timișoara de cânt este instalat în funcție, și tot în premieră a vizitat și o cameră de comerț din țară. Acesta s-a mai întâlnit cu reprezentanții județului Timiș, dar și cu edilul orașului. Toate discuțiile au avut însă, o singură direcție.

Am discutat atât cu prefectul județului, președintele Consiliului Județean şi cu primarul, dar și cu reprezentanții Camerei de Comerț asupra perspectivelor dezvoltării relaţiilor economice. În această direcţie, la sfârşitul lui mai, începutul lui iunie este planificată participarea o delegaţie de oameni va din Timiș la forumurile de afaceri de la Moscova şi la Sankt Petersburg. Suntem siguri că vom reuşi stabilirea unor relaţii pozitive în domeniul afacerilor. Dacă totul va decurge cum trebuie, cu siguranță vor apărea alte posibilităţi de colaborare şi o nouă vizită la Timişoara”, a transmis Excelența Sa, ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here