Colecție cu piese de zeci de milioane de ani expusă la Timișoara

fosila-dinozaur-830x537

Expoziție inedită la Timișoara! O colecție cu piese de zeci de milioane de ani este expusă la Timișoara. Vorbim despre o nouă ediție a Expo Mineralia, Târgul Internațional de Minerale, Roci și Bijuterii.

Expoziția va fi deschisă în perioada 9 – 13 septembrie, la demisolul celui mai mare centru comercial din oraș. La ExpoMineralia vor putea fi admirate şi chiar achiziţionate rămăşiţe de dinozaur şi multe alte fosile. Vedetele acestei ediţii sunt dinţii de dinozaur, bucăţile de meteorit şi amoniţii uriaşi.

Astfel, cei interesați vor găsi la târg peste 150.000 de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În plus, peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite au fost utilizate pentru crearea bijuteriilor strălucitoare şi rafinate.

Cei pasionaţi vor putea afla care sunt proprietăţile fiecărei pietre, ce se potriveşte zodiilor şi personalităţilor lor sau cum le pot influenţa starea de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here