Colterm anunţă că din această seară abonaţii vor avea parte de căldură

Odată intrată în „era glaciară”, în Timişoara a început să se moară de frig. Efectiv. S-a ajuns la un nivel de viaţă de joasă calitate cum nu a fost de zeci de ani. După ce aseară unii abonaţi au primit căldură, Colterm face unele lămuriri şi anunţă că de vineri seara toată lumea va beneficia de facilităţile elementare.

„Repornirea sistemului centralizat de termoficare, după mai bine de 48 de ore de nefuncționare, necesită un timp de peste 12 ore până când întreaga rețea se încălzeste la parametrii de funcționare, și până când timișorenii vor simți efectiv caldură în calorifire și apă caldă la robinete. Așa cum am anunțat, în seara de 28 octombrie au fost repornite, cu prioritate, punctele termice cărora le sunt arondate spitalele timișorene, conectate la sistemul centralizat de termoficare. Era prioritar ca cei aflați în suferință să beneficieze, cât mai repede, de confortul termic necesar! De aceea, inclusiv clienții COLTERM aflați pe traseele punctelor termice la care sunt arondate spitalele au avut apă caldă și căldură imediat ce acestea au fost repuse în funcție.

Având în vedere că rețeaua termică a municipiului Timișoara (primară și secundară) măsoară 310 kilometri, aducerea agentului termic la parametrii de temperatură care să se simtă efectiv în locuințe poate dura și peste 12 ore. Suntem conștienți că este o situație mai mult decât neplăcută pentru toti clienții noștrii, dar îi asigurăm că se lucrează intens pentru ca, până în seara acestei zile, toate punctele termice să fie pornite și să ajungă la parametrii optimi.

Încă o dată ne cerem scuze și vă multumim pentru înțelegere pentru această situație neplăcută”, se arată într-un comunicat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here