Referitor la valorile facturilor emise de COLTERM în luna iunie, aferente consumului de energie termică pentru luna mai (valori mai mari decat în anii precedenți) dorim să facem următoarele precizări:

În fiecare an, clienții COLTERM care au optat pentru plata încălzirii în varianta 40% pe timp de vară și 60% în timpul sezonului de furnizare, regăsesc pe facturi restul de plată (adică cei 40%) în factura lunii mai. Anul acesta, în mod excepțional, din cauza temperaturilor scăzute înregistrate în luna mai, am fost nevoiți să prelungim sezonul de funizare pentru încălzire, pe timp de noapte, până în 18.05.2019. Astfel, pe facurile aferente lunii mai se va regăsi atâta restul de plată din consumul de încălzire a lunii ianuarie 2019, la care se adaugă suma pentru perioada de furnizare până în 18 mai. De aceea valorile facturilor din luna mai din acest an sunt mai mari decât cele din anii precedenți!

Clienții COLTERM care au optat să plătească integral costurile încălzirii termice în sezonul de furnizare, vor regăsi pe facturi doar consumul aferent lunii mai.

Articolul precedentFNGCIMM va garanta creditele punte acordate de CEC Bank și Banca Transilvania beneficiarilor programului Start-up Nation
Articolul următor64,64% promovabilitate în Timiș, la Bac! Sute de note de 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.