Colterm începe să livreze căldură în caloriferele timișorenilor

Odată cu venirea frigului, Colterm dă din nou drumul la căldură. Caloriferele timișorenilor se vor încălzi pentru prima dată joi, 3 octombrie, de la ora 9.00. Probele la cald ale instalațiilor de încălzire vor începe etapizat.

Colterm va livra, într-o primă etapă, căldura la parametrii reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 35 de grade Celsius. Timp de cinci zile, până luni, 7 octombrie, se va livra căldură în regim continuu. Apoi, în funcție de temperaturile exterioare, căldura din calorifere va fi livrată în proporții diferite.

Colterm solicită timișorenilro să deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele trei zile de la începerea livrării incălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire. În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până la ora 20.00 a zilei de vineri, 4 octombrie 2019, constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here