COLTERM – “PRĂJITURICA” celui mai de încredere om al lui Dominic Fritz

S-au răcit relațiile între primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău. În ziua în care s-a vaccinat împotriva Covid-19, Fritz, a pierdut o reuniune ultra-secretă chiar în primăria pe care o conduce. Una despre cum se poate pune pe butuci Colterm.

Întâlnire de taină, astăzi 2 aprilie, la Primăria Timișoara după mazilirea Consiliului de Administrație Colterm, conform unor surse din conducerea Primăriei Timișoara. După ce cu sprijinul PSD, vicprimarul Ruben Lațăcu a reușit să aducă oameni noi în Consiliul de Adminsitrație al Colterm, acesta continuă să se joace cu termoficarea orașului Timișoara.

Lațcău fără să informeze noul consiliu de adminsitrație, a convocat o ședință despre reorganizarea Colterm cu una dintre societățile particpante la licitația pentru concordat (anulată de CNSC Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor). Viceprimarul și-a depășit atribuțiile și a pus la cale întâlnirea secretă cu sprijinul ascultatorului director general Petre Nenu -“parașutat” manager din centrala CET SUD (acesta având o vastă experiență managerială de introdus cărbunii în cazanele de apă caldă).

Nu știm să vă spunem care a fost tema discuției, deoarece ședința a fost cu ușile foarte închise chiar și pentru primarul Dominic Fritz.

Oare ce a vrut domnul viceprimar Ruben Lațcău să afle?
– Cum se reface documentația pentru concordat preventiv cu dedicație?
– Cum se declanșează procedura insolvență la liniște, ferit de ochii alegătorilor?
– Cum poate să înceteze mandatul noului Consiliul de Adminsitrație al Colterm înainte să înceapă?

Oare primarul Dominic Fritz, autointitulat salvatorul Coltermului cunoaște de fapt agenda secretă a viceprimarului Ruben Lațcău?

sursa: www.banatulmeu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here