colterm-caldura

În perioada 1–5 iunie inclusiv, activitățile de relații cu clienții, registratură și casierie, de la sediul central al Colterm, de pe str. Episcop J. Lonovici nr. 4, vor fi închise. Excepție va face casieria din incinta Iulius Mall, care va avea program normal de lucru, corelat cu orarul de funcționare al centrului comercial.

Toate aceste activități de relaționare cu publicul vor fi reluate la data de 6 iunie 2023, după programul normal de funcționare.

Pentru orice problemă în alimentarea cu apă caldă de consum și/sau apă rece hidrofor, clienții au la dispoziție Dispeceratul non-stop, pe care îl pot apela la numerele de telefon: 0256-494.133; 0756.061.468 sau 0356.909.

Activitățile de producție și distribuție se vor derula normal, fiind asigurată continuitatea de către echipele de intervenție, precum și de cele desemnate să asigure peramența.

Articolul precedentRe-imaginarea Timișoarei văzută de la fereastră, o temă de gândire pentru tinerii din toată ţara
Articolul următorCare sunt cele mai jucate jocuri de noroc de pe platformele online din țara noastră și cum te poți bucura de ele într-un mod responsabil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.