Colterm sistează citirea apometrelor și contoarelor de energie termică, pe perioada stării de urgență

colterm-caldura

Având în vedere contextul actual generat de pandemia de coronavirus, COLTERM a decis că, pe întreaga perioadă a stării de urgență, se va sista citirea apometrelor/contoarelor de energie termică pentru apă caldă și încălzire.

Pentru apa caldă de consum vor fi emise facturi în baza mediei consumurilor pe ultimele 3 luni, coroborat cu perioada similară a anului 2019, urmând ca acest consum estimat să fie regularizat la o citire ulterioară acestei perioade.

Pentru încălzire vor fi emise facturi cu consum de energie termică estimat în baza mediei temperaturilor exterioare, raportată la media temperaturilor exterioare a lunii anterioare de facturare, coroborat cu perioada similară a anului 2019. Ca și în cazul apei calde, consumul estimat pentru încălzire va fi regularizat la o citire ulterioară acestei perioade.

”De asemenea, îi asigurăm pe toți clienții COLTERM că, în final, după realizarea citirilor de regularizare, li se va factura exact atâta energie termică cât au consumat în perioada cuprinsă între citirea lunii martie și citirea de regularizare, care se va face după încheierea stării de urgență și relaxarea măsurilor de distanțare socială”, transmit reprezentanții Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here