Zeci de amenzi și marfă confiscată în zona Badea Cârțan. Polițiștii locali acționează periodic pe str. Dacilor din apropierea Pieței Badea Cârțan, zonă în care comercianții ambulanți și-au făcut un obicei din a vinde produse second-hand într-un loc neautorizat și neamenajat pentru astfel de activități. Astfel, astăzi au fost sancționați 14 comercianți si s-au ales cu marfa ridicată în vederea confiscării.

Pe parcursul lunii martie au fost aplicate comercianților ilegali nu mai puțin de 187 sancțiuni contravenționale conform HCL 321/2001 și HCL 139/2011 pentru comerț în locuri neautorizate, fiind de asemenea ridicate în vederea confiscării zeci de kilograme de obiecte uzate expuse spre vânzare.

Pentru a stopa fenomenul, care a devenit unul nedemn de o capitală culturală europeană, polițiștii locali vor acționa în această locație zilnic, fiind ridicată în vederea confiscării marfa expusă. Reamintim că persoanele care se ocupă cu astfel de activități încalcă legislația comercială în vigoare și, mai mult, îi expun pe cei care cumpără aceste mărfuri la riscuri serioase din punctul de vedere al sănătății deoarece obiectele uzate sunt în cea mai mare parte adunate din pubelele de deșeuri.

Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să nu cumpere astfel de produse în majoritate degradate și să nu încurajeze astfel acest tip de comerț.

Articolul precedentMinisterul Sănătăţii îmbunătăţeşte accesul pacienților la terapii inovative
Articolul următorBugetul Timișoarei pe 2017 aprobat în Consiliul Local. Vezi unde s-au alocat cei mai mulți bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.