Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș s-a mutat în Piața Unirii nr. 3

mihaela_ignat

Sediu nou pentru Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș. Instituția s-a mutat de la începutul săptămânii într-o nouă locație. Este vorba despre Piața Unirii nr. 3, etajul 1, lucru care conferă o mai bună funcționare atât pentru comisari, cât și pentru consumatori.

„În fostul sediu am fost situați la etajul al treilea, iar datorită bugetului care a fost alocat de autoritatea națională am găsit un spațiu mult mai adecvat și la bani cu o diferență mică. Contează și pentru instituția noastră și pentru consumatori. În Piața Unirii, consumatorii au cum să ajungă foarte simplu, cu transportul în comun. Sperăm că și strada va fi finalizată și vor avea accesul pietonal așa cum trebuie”, spune Mihaela Ignat, comisar șef adjunct OPC.

Programul de funcționare al CJPC Timiș rămâne același: de luni până joi, între orele 8-16.30 și vineri între 8-14. Cei care se confruntă cu probleme, pot găsi informații la numărul de telefon 0256. 422.790 ori la adresa de email timis@opc.ro sau reclamatii.timis@opc.ro. În Timiș, instituția are zece inspectori, iar în total în vestul țării sunt 15.

(Sursa foto: www.renasterea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here