O nouă rută internă, Timișoara – Constanța, va fi introdusă din 16 iulie, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Începând din a doua jumătate a lunii iulie, pasagerii pot ajunge pe plajele însorite ale Mării Negre, într-o singură oră. Zborurile vor fi operate de către compania aeriană Tarom, în fiecare zi de joi și duminică.

,,Este un lucru așteptat de mulți locuitori din partea de vest a țării, mai ales după restricțiile de deplasare, instituite în această primăvară. Nu poate decât să mă bucure faptul că bănățenii vor putea ajunge mai rapid pe litoralul românesc, în condițiile în care vom avea o legătură aeriană, în acest sezon estival, între Timişoara şi Constanța. Totodată, sperăm ca şi constănțenii să viziteze Banatul, Timişul şi Timişoara.”, a precizat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Cei interesati de acest nou zbor se pot adresa direct companiei aeriene Tarom. În continuare, Aeroportul Internațional Timișoara va asigura un tranzit în condiții de siguranță și un plan de măsuri specifice, pentru toți pasagerii care aleg să își petreacă vara pe litoralul românesc.

Articolul precedent187 de cazuri noi de coronavirus, de ieri până azi, la nivel național! Niciunul în Timiș
Articolul următorAquatim spală rețelele de apă din Recaș, Ianova și Remetea Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.