În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, joi, 2 iunie, între orele 8-16 se va opri apa în Coșava, între orele 9-18 se va întrerupe furnizarea apei în Cerneteaz, iar în intervalul 8-13 presiunea va fi scăzută în Dragomirești și Pădureni.

De asemenea, vineri, 3 iunie, între orele 8-13 presiunea va fi redusă în Zgribești, Petroasa Mare, Silagiu și Pădureni.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, se arată în comunicat.

Articolul precedent„O privire spre viitor” – 100 de ani de la nașterea lui Pier Paolo Pasolini, la Muzeul Național al Banatului
Articolul următor250 de proiecte culturale primesc bani nerambursabili de la CJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.