Violonistul ?????? ??????? este solistul concertului de mâine seară, de la ora 19:00, atunci când pe scena Sălii Capitol va fi prezentă și Orchestra simfonică a ???????????? ??????? ?????̦????, dirijată de maestrul ????? ???????? (Armenia/Germania). Împreună vor interpreta ?. ??? ????????? – ????????? ?????? ??????̆ ?̦? ???ℎ?????̆ ?̂? ?? ?????, ??. 61.
În continuare, vă propun să îl cunoaștem pe solistul concertului.

Născut într-o familie de muzicieni, FLORIN ILIESCU este originar din București și a început să cânte la vioară la vârsta de cinci ani. Violoniști de renume mondial precum Christiane Edinger, Zakhar Bron, Leonidas Kavakos și Ștefan Gheorghiu au contribuit la formarea tehnicii și muzicalității viorii lui Florin Iliescu. În plus, a primit lecții de muzică de cameră de la Walter Levin (prim violonist al Cvartetului de coarde LaSalle).
Florin Iliescu este membru al mai multor fundații din întreaga lume.
În timpul studiilor la Universitatea de Muzică din Lübeck, a avut prima prezență scenică în postura de concertmaistru la ??????????? ??? ??̈????, la vârsta de 19 ani. A dobândit experiență orchestrală suplimentară la ??? ???????, ??? ??????, ????? ??? ????????? ?̦? ????????? ?????????.
Din 2018, este primul concertmaistru al ???ℎ?????? ????????? ????? ?? ????????? (Germania).
În 2019, Florin Iliescu a susținut un recital alături de renumitul violonist Gil Shaham, în celebra sală de concerte Alte Oper din Frankfurt.
Florin Iliescu cântă la o vioară Gioffredo Cappa din 1716, împrumutată cu amabilitate de Orchestra Simfonică Radio HR Frankfurt.
În cadrul concertului, vom audia și ???????? ??. 1 ?̂? ?? ????? ?????, ??. 38 de ?. ????????.

Biletele se găsesc ?????? pe site-ul ???????????? ??????? ?????̦????, la casieria instituției și pe ????????.??.

Articolul precedentSinucidere în Timişoara. S-a aruncat de la etajul doi
Articolul următorPrefectul Ritivoiu nu îl vede bine pe Fritz la viitoarele alegeri: problemele sunt la tot pasul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.