Condamnat la 20 de ani de închisoare pentru infracțiuni comise pe teritoriul Franței, depistat de polițiști

 

Un bărbat de 60 de ani, pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol, a fost depistat de poliţiştii timişeni, în mai puțin de 24 de ore de la sesizarea autorităților române.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale  au depistat ieri un bărbat de 60 de ani, căutat de autoritățile franceze. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Franța au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind condamnat la 20 de ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru confirmarea mandatului, fiind reţinut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curţii de Apel Timişoara pentru dispunerea măsurilor legale până la predarea către autorităţile franceze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here