Conferința: Oportunități de finanțare în Regiunea Vest în anul 2023

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează o conferință regională interactivă în care se vor aborda cele mai noi informații privind Fondurile Europene disponibile pentru organizațiile din Regiunea Vest în 2023, sub genericul: Noi soluții de Finanțare Europeană în anul 2023. Oportunități de finanțare în Regiunea Vest.

Evenimentul va avea loc în data de 13 iunie 2023, ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Sala Banat.

Scopul conferinței este de a face cunoscute diferite programe de finanțare de la nivel central și din Regiunea Vest în vederea prezentării oportunităților de finanțare care urmează a fi lansate pentru organizațiile private și publice din Regiunea Vest, prezentate de experți în domeniu.

În deschiderea conferinței vor lua cuvântul Președintele CCIA Timiș, Florica CHIRIȚĂ, iar din partea AMCOR, Petre Luigi LUICAN – Președinte și Marian MOCAN – Vicepreședinte.

Și-au anunțat participarea reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Agenției pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman Regiunea Vest.

Lucrările conferinței vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere.

Termen de înscriere: 5 iunie 2023.

Confirmarea participării se face accesând link-ul: https://forms.office.com/r/Qcr5prMxrw.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here