Pas important făcut de Consiliul Județean Timiș în ceea ce privește construcția noii maternități, la Timișoara. A fost lansată licitația pentru proiectarea și execuția maternității. Investiția este realizată din fonduri europene și se ridică la 50 de milioane de lei.

”Am lansat licitația pentru proiectarea și execuția noii maternități din Timişoara, o investiţie de 50.000.000 de lei! Maternitatea va avea o suprafață desfășurată de 6.000 metri pătraţi, cu o suprafață utilă de aproape 5.000 de metri pătraţi. Finanţarea este asigurată printr-un proiect european, pe programul Interreg V-A România-Ungaria. Durata efectivă de realizare a investiției este de 24 luni, de la data demarării lucrărilor”, transmit reprezentanții CJ Timiș.

Viitoarea Clinică de obstetrică – ginecologie va oferi servicii de îngrijire medicală de o calitate superioară, iar aici se vor realiza şi proceduri de inseminare in vitro.

Articolul precedentSe pregătește o nouă ediție a EXPO MOBILA 2019! Ultimele tendințe în domeniu, prezentate la Timișoara
Articolul următorTimișoara, gazda Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.