Consiliul Judeţean sprijină construcţia noii Săli Polivalente indiferent de locaţie!

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra a anunţat că va merge săptămâna viitoare la Bucureşti, la Compania Naţională de Investiţii pentru a vedea ce se întâmplă cu noua Sală Polivalentă ce urmează să fie construită la Timişoara.

Dobra frace însă din nou apel la liberali să nu blocheze proiectul, dacă locaţia agreată de ei nu va fi cea aleasă şi să voteze proiectul. Mai mult, Dobra spune că sociel democraţii vor susţine proiectul indiferent de locaţie.

„Apelul meu a fost foarte clar! Cine îndeplineşte condiţiile tehnice şi legale pentru această invetiţie să aibă sprijinul tuturor partidelor politice de a implementa acest proiect. Eu asigur acum încă o dată, din partea organizaţiei PSD Timiş, că în cazul în care CNI va hotărî să finanţeze sala polivalentă în locaţia pusă la dispoziţie de Primăria Timişoara vor avea tot sprijinul politic al colegilor mei din cadrul Consiliului Local. Dar apelul meu este şi spre preşedintele PNL Timiş, de a susţine acelaşi demers dacă cei care finanţează această investiţie, adică CNI, hotărăşte că cea mai bună locaţie este cea pusă la dispoziţie de Consiliul Judeţean. Mă bucur că ceilalţi colegi ai mei din CJT, din celelalte formaţiuni politice, UNPR, PMP, ALDE, au înţeles acest lucru şi au făcut front comun pentru a atrage această investiţie în Timiş”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

În cazul în care liberalii se împotrivesc Timişul ar urma să piardă investiţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.