Continuă Bac-ul! Astăzi elevii au susținut proba scrisă la Limba maternă!

Emoțiile continuă pentru absolvenții de liceu, care în această perioadă susține examenul de Bacalaureat! Astăzi a avut loc cea de-a doua probă scrisă, cea la limba maternă.

La nivelul județului Timiș s-au înscris în această sesiune doar patru elevi. Trei dintre ei își vor testa cunoștințele la limba germană, iar unul la limba maghiară.

Examenul de Bacalaureat continuă și în zilele următoare. Așadar, mâine va avea loc proba obligatorie a profilului, iar joi elevii vor susține ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării.

După probele scrise vor începe probele orale. Astfel, proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română începe vineri, 25 august şi continuă luni, 28 august când este programată şi proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Evaluarea competențelor digitale se va derula în zilele de 29 şi 30 august urmând ca evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională să se desfășoare în zilele de 30 şi 31 august.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, zi în care pot fi depuse şi contestațiile. Rezultatele finale vor fi afișate câteva zile mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here