Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun! Ce linii sunt vizate?

În săptămâna care tocmai s-a încheiat controlorii au fost prezenţi cu precădere pe liniile expres dar şi pe linia 40 de autobuz.

Pe lângă verificarea titlurilor de călătorie, acţiunea angajaţilor RATT a avut ca scop și orientarea călătorilor către ușa din față pentru urcarea în mijloacele de transport în comun. În această perioadă au fost aplicate un număr de 29 de sancțiuni contravenționale.

„Agenții noștri de control au fost prezenți pe tot parcursul zilei în mijloacele de transport, astfel s-a avut în vedere descurajarea accesului persoanelor care intenționau să circule fraudulos, a persoanelor care practicau cerșetoria, precum și persoanele care circulau cu bagaje voluminoase deranjând ceilalți călători”, spun reprezentanţii Societăţii de Transport Timişoara.

În săptămâna următoare, 16 – 22 aprilie agenții de control își vor continua activitatea pe liniile expres, precum și pe linia de autobuz 40, în vederea asigurării continuității eficenței controlului efectuat săptămâna precedentă.

Totodată controlorii vor informa călătorii privind obligativitatea validării cardurilor indiferent de tipul de abonament sau gratuitate pentru îmbunătățirea unui transport eficient și civilizat pe liniile urbane ce deservesc publicul călător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here