Municipalitatea timişoreană anunţă că se află în derulare procedura de demolare pentru 244 de garaje. Dintre acestea 78 sunt în zona Soarelui, 77 în zona străzii Martir Dumitru Jugănaru, 8 în zona Dacia- str. Zborului şi 81 în zona Mircea cel Bătrân.

În 2019, au fost demolate 448 garaje, din care:

-40 pe străzile Sirius-Arenei-Rachetei-Sudului (în careul de blocuri); 29 în careul de blocuri al străzilor Transilvania-Clăbucet-Vlăsiei; 14 în careul de blocuri din str. Aştrilor (Aleea Icar-bd. Liviu Rebreanu); 39 în careul de blocuri din zona Amforei-Ulmului; 117 în careul de blocuri din zona străzilor Sirius-bd.Sudului-Intrarea Arenei-Uranus-Aleea Cristalului; 38 în careul de blocuri din zona străzilor Rusu Şirianu-Chiriac; 95 în careul de blocuri din zona străzilor Aleea Azurului-Aştrilor-Sirius; 44 în careul de blocuri din zona străzilor Mareşal Alexandru Averescu -Crivaia-Martir Alexandru Ferkel-Suteu-Martir Dumitru Jugănaru; 1 garaj situat în strada Văcărescu, vis-a-vis de punctul termic; 31 în strada Constantin Rădulescu Motru-Holdelor şi str. Brazilor.

În 2018 şi 2019 au fost demolate, în total, 670 de garaje şi sunt în proceduri alte 244, ceea ce înseamnă un total de aproape o mie de garaje, respectiv 914 garaje demolate sau în curs de demolare.

În prezent există 4160 de garaje edificate pe domeniul public

Articolul precedentUn bărbat a dispărut fără urmă, la Timișoara! Polițiștii sunt în alertă
Articolul următorMigranți din Orientul Mijlociu, călăuziţi de un irakian, prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.