Continuă să curgă amenzi pentru cei ce nu respectă regulile în pandemie

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 21 octombrie, la activităţi au participat 321 de forţe de ordine, fiind verificate 89 de societăți comerciale, precum şi 75 de mijloace de transport persoane, dintre care 20 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 3.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 de lei. Dintre acestea, 106 sancțiuni, în valoare de 30.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 5 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

Având în vedere incidența cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite să fie respectate.

În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here