Joi, 19.10.2023, polițiștii Sectiei Regionale de Poliție Transporturi Timișoara sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Noua, au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară în cadrul unui dosar penal în care se cercetează infracțiuni de contrabandă cu materiale folosite la construcții și folosirea de acte nereale, infracțiuni prevăzute de Legea 86/2006 privind Codul vamal al României.

Perchezițiile au fost efectuate în localitățile Oravița și Moldova Nouă, județ Caras-Severin, la sediul și punctele de lucru ale unei societăți comercialeși la domiciliul administratorului acestei societăți. Societatea comercială are ca obiect de activitate lucrări de construcții.

Activitățile au vizat identificarea șii ridicarea de documente privind importul unor mărfuri din afara spațiului comunitar în vederea stabilirii dacă acestea au fost declarate organului vamal pentru a fi calculate taxele vamale aferente.

La percheziții au participat lucratori din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală 5 Deva, topometriști din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod ” Timișoara.

S-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni din cadrul Poliției Române.

Articolul precedentUVT inaugurează sediul reabilitat al clădirii monument istoric în care funcționează Facultatea de Chimie, Biologie, Geografie
Articolul următorO nouă campanie trimestrială de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în mediul rural din Zona 1 a județului Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.